Fundaşul lateral stânga brazilian Filipe Luis s-a întors în ţara sa natală şi a semnat un contract cu Flamengo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liber de contract, jucătorul a părăsit în această vară echipa Atletico Madrid, pentru care a jucat în opt din ultimele nouă sezoane. În campionatul 2014/2015, el a evoluat la Chelsea.

După ce şi-a făcut junioratul la Figueirense, Filipe Luis a venit la Ajax Amsterdam, în 2004, dar nu a jucat niciun meci şi s-a întors, anul următor, în America de Sud, la Rentistas (Uruguay). Nici aici nu a jucat, el fiind împrumutat la Real Madrid B şi la Deportivo La Coruna. Galicienii au decis să-l păstreze, iar Atletico l-a cumpărat de la această formaţie, în 2010, pentru 12 milioane de euro.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Cu formaţia madrilenă, jucătorul a câştigat campionatul în 2014 şi Liga Europa în 2012 şi 2018.

Filipe Luis are 44 de selecţii în naţionala Braziliei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.