Fotbalistul dinamovist Steliano Filip a declarat, miercuri seară, după meciul cu FCSB, scor 0-1, la care a fost eliminat după ce a primit două cartonaşe galbene, că adversarii nu au meritat victoria şi că lui i s-a acordat cartonaşul roşu prea uşor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“E clar că sunt supărat pentru că am pierdut, pentru că am fost şi eliminat... Trebuie să mergem înainte şi pentru că în trei zile avem meci şi e important să adunăm puncte. E clar că împotriva FCSB ne dorim să câştigăm, să luăm un punct măcar, dar din păcate în această seară am luat un gol destul de uşor. Nu pot să zic că au meritat victoria. Am discutat înainte chiar despre intrările lor în centru şi din păcate nu am reuşit să îl oprim la acea fază pe Tănase. În condiţii de 11 la 11 nu cred au fost net superiori. Vom da totul să-i eliminăm în Cupă. Din păcate am luat acest cartonaş roşu şi sunt dezamăgit. Consider că l-am luat foarte uşor. Primul galben la 50 de metri de poartă, prea uşor”, a spus Filip la Digi Sport.

FCSB a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Dinamo, în etapa a XXI-a a Ligii I. Gazdele au jucat în inferioritate numerică, din mintul 79, când a fost eliminat Steliano Filip. Golul a fost marcat de Tănase, în minutul 9. Meciul a fost arbitrat de Sebastian Colţescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.