Federaţia Internaţională de Fotbal (FIA) a postat, sâmbătă, pe Twitter, un mesaj în care o felicită pe Simona Halep pentru calificarea în optimile de finală ale Australian Open. FIFA a adăugat şi o înregistrare video în care jucătoarea română jonglează cu o minge de fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Felicitări Simonei Halep pentru calificarea în optimile de finală ale Australian Open", se arată în mesajul citat.

 

Simona Halep, locul I WTA, finalista ediţiei trecute, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-3, pe americanca Venus Williams, locul 36 WTA, calificându-se în optimile de finală ale Australian Open.

În faza următoare, Simona Halep va evolua cu Serena Williams, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 16. Aceasta va fi a zecea lor partidă directă (8-1 pentru Williams), prima de când Serena a devenit mamă.  

De curând, Simona Halep a vorbit pentru site-ul FIFA despre legătura sa cu fotbalul şi abilitatea de a jongla cu mingea, dar şi despre “Generaţia de Aur” şi despre preferaţii săi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.