Turneul final Euro U21, găzduit de Georgia şi România, a ajuns în faza sferturilor de finală, la care UEFA a delegat şi doi oficiali din ţara noastră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Horaţiu Feşnic va fi cel de-al patrulea oficial al brigăzii de arbitri din Norvegia, formată din Espen Andreas Eskas, Jan Erik Engan şi Isaak Elias Skjeseth Bashevkin, la partida Georgia şi Israel. Jocul va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00, pe Boris Paichadzis Dinamo Arena din Tbilisi.

Potrivit FRF, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, va superviza brigada care va conduce partida dintre Franţa şi Ucraina, care va avea loc pe Cluj Arena, duminică, de la ora 22:00. Jocul va fi condus la centru de către Joao Pedro da Silva Pinheiro, ajutat la cele două linii de asistenţii Bruno Miguel Alves de Jesus şi Luciano Antonio Gomes da Maia (toţi din Portugalia).

În celelalte partide din sferturile de finală vor juca Spania cu Elveţia, pe stadionul Giuleşti, sâmbătă, de la ora 22:00, şi Anglia cu Portugalia, duminică, de la ora 22:00, pe Ramaz Shengelias Stadioni din Kutaisi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.