FCU 1948 Craiova a anunţat, vineri, că fundaşul central Amar Kvakić, cu dublă cetăţenie, atât bosniacă, cât şi austriacă, a semnat cu gruparea alb-albastră un contract valabil până în vara anului 2024, cu opţiune de prelungire pentru încă trei sezoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tânărul fundaş bosniac, în vârstă de 20 ani, soseşte la gruparea din Bănie liber de contract, după ce a evoluat ultima dată la Velez Mostar, din campionatul Bosniei.

De-a lungul carierei, Amar Kvakić a mai fost legitimat la echipe precum: Kapfenberger, Metalist Harkiv sau Floridsdorfer.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Amar Kvakic este un fundaş polivalent, care poate juca şi pe partea stângă, dar şi ca inter, în linia mediană a terenului.

Kvakic a evoluat pentru selecţionatele U17, U18 şi U19 ale naţionalei Bosniei de 16 ori, reuşind să înscrie un gol pentru U19, într-un amical cu Slovacia, scor 1-2.

Jucătorul va avea la Craiova tricoul cu numărul 5, cel care a fost purtat în ultimii trei ani de Jérémy Huyghebaert.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.