FCSB a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că noul antrenor al echipei bucureştene este Edward Iordănescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tehnicianul în vârstă de 43 de ani preia echipa după şapte meciuri oficiale în care roş-albaştrii au fost pregătiţi de Dinu Todoran.

Noul antrenor a condus deja prima şedinţă de pregătire la Baza Sportivă FCSB. Pe lângă vechiul staff de la FCSB, tehnicianului i se vor alătura Alexandru Radu şi Michele Iannucci.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Edward Iordănescu va susţine prima sa conferinţă de presă din postura de antrenor al FCSB joi, începând cu 14:30, la sala de conferinţe de la Baza Sportivă FCSB.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.