FC Viitorul a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, duminică, pe teren propriu, cu CSU Craiova, în etapa a XXII-a a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În minutul 32, Cojocaru a apărat lovitură de la 11 metri, executată de Koljici, după ce tot atacantul bosniac a fost faultat în careu de Kuipers.

Au evoluat următoarele echipe:

FC Viitorul: Cojocaru - Mladen, Ţîru, Kuipers (Boboc '46), De Nooijer - Achim (Casap '70), Băluţă, Iacob - Vână, Ianis Hagi, Houri (Rivaldinho '82). Antrenor Gheorghe Hagi.

CSU Craiova: Pigliacelli - Donkor, Kelici, Ferreira - Dimitrov (Martici '70), Mateiu, Cicâldău, Bancu - Meza Coli, Koljici (Ad. Cristea '80), Mihăilă (Nuno Rocha '66). Antrenor Devis Mangia.

Cartonaşe galbene: Houri '9, Kuipers '31, Vână '90+3 / Donkor '2, Kelici '33, Dimitrov '45

Arbitri: Marcel Bîrsan - Radu Ghinguleac şi Mircea Grigoriu - Andrei Antonie,

Observatori:  Alexandru Deaconu şi Paul Mincu.

CFR Cluj este pe primul loc, cu 47 de puncte, urmată de FCSB, cu 41 de puncte, de CSU Craiova, cu 39 de puncte, şi de FC Viitorul, cu 34 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.