FC Universitatea Cluj a anunţat, joi, că va disputa la Mediaş meciurile cu FC Rapid şi cu Dinamo, deoarece solicitarea de disputare a partidelor respective la Sibiu a fost respinsă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Derbiurile cu Rapid şi Dinamo se joacă la Mediaş. Revenim acasă pentru meciul cu CFR. Stadionul „Gaz Metan” din Mediaş va găzdui FC Universitatea Cluj pentru două partide, cu Rapid şi cu Dinamo din etapa a doua, respectiv etapa a patra din Superliga. Această decizie vine după ce solicitarea clubului nostru de a utiliza Stadionul „Municipal” din Sibiu nu a fost aprobată de către autorităţile locale sibiene. Băieţii antrenaţi de Anton Petrea vor reveni pe Cluj Arena pentru partida din etapa a şasea cu CFR”, este anunţul grupării clujene.

FC Universitatea Cluj va întâlni Rapid la 23 iulie, în etapa a doua a Superligii, şi pe Dinamo în 5 august, în etapa a patra. Meciul Universitatea Cluj – CFR Cluj se va disputa în etapa a şasea, în weekendul cu 19 august.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.