FC Universitatea Cluj a anunţat, joi, că a încetat colaborarea cu şapte dintre jucătorii care au făcut parte din lotul echipei clujene în sezonul recent încheiat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clubul s-a despărţit de Romario Pires, Florin Ilie, Denis Ispas, Adrian Bălan, Lorand Fulop, Ivan Goranov şi Aurelian Păun, jucători care au ajuns la final de contract.

Romario Pires (34 de ani) a semnat cu FC Universitatea Cluj în pauza de iarnă a sezonului în care echipa a promovat în prima ligă. Mijlocaşul brazilian a strâns 39 de meciuri în tricoul echipei noastre, marcând două goluri.

Florin Ilie (30 de ani) a ajuns la ”U” la mijlocul sezonului 2021/2022. A bifat 42 de partide, marcând trei goluri în această perioadă.

Denis Ispas (29 de ani) a fost transferat de clubul clujean la începutul sezonului 2021/2022. Fundaşul central a jucat în 55 de partide pentru ”U”, reuşind să înscrie două goluri.

Ajuns la ”U” la începutul sezonului recent încheiat, Adrian Bălan (33 de ani) a evoluat în 31 de meciuri în toate competiţiile. A marcat de două ori în Cupa României şi de patru ori în Superliga.

Lorand Fulop (25 de ani) a venit pe Cluj Arena în luna septembrie a anului trecut. Atacantul a înscris trei goluri în 29 de meciuri.

Bulgarul Ivan Goranov (30 de ani) a evoluat în ultima jumătate de sezon în alb şi negru. Fundaşul care joacă în banda stângă a fost utilizat în 10 partide, dintre care opt în Superliga şi două în Cupa României.

Aurelian Păun (22 de ani) a semnat cu FC Universitatea Cluj pe 28 ianuarie 2022. Goalkeeper-ul a jucat două meciuri oficiale pentru ”U” în liga secundă, în acest sezon evoluând în mai multe partide de pregătire.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.