FC Toulouse a depus o plângere la tribunalul administrativ din Paris, pentru a contesta retrogradarea sa în Ligue 2, relatează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Dacă am luat decizia de a apela la instanţă pentru a ne câştiga drepturile, am făcut asta în primul rând pentru a se respecta echitatea sportivă deoarece mai erau în joc 30 de puncte şi mai ales pentru a mă opune deciziei pripite a preşedintelui federaţiei, Noel Le Graet”, a afirmat preşedintele clubului, Olivier Sadran, într-o scrisoare adresată partenerilor FC Toulouse.

Liga Profesionistă de Fotbal din Franţa, a anunţat oficial, la 30 aprilie, închiderea sezonului 2019/2020 al campionatului, iar echipa PSG, lider în clasament la momentul întreruperii, a devenit campioană, cu zece etape nedisputate din sezon. Au retrogradat Amiens şi Toulouse. Şi Amiens a contestat retrpogradarea în instanţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.