Rapid anunţă despărţirea de alţi trei jucători ce au evoluat în alb-vişiniu în sezonul 2019/2020, fundaşii Alex Iacob şi Facundo Mallo, precum şi de atacantul Brighton Labeau, după plecările lui Geani Creţu şi Mihai Popa, fotbalişti ale căror împrumuturi s-au încheiat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alex Iacob (31 de ani) şi-a încheiat contractul cu Rapid, el fiind unul dintre cei mai vechi jucători din actualul lot, cu 115 meciuri jucate şi 15 goluri marcate pentru giuleşteni, în toate cele patru ligi.

Facundo Mallo (25 de ani) a marcat patru goluri în 29 de meciuri, fiind jucătorul din lotul Rapidului cu cele mai multe partide disputate în sezonul trecut.

Brighton Labeau (24 de ani) a punctat doar de trei ori în cele 25 de jocuri, atacantul francez având în palmares şi trei pase de gol.

În perioada următoare, Rapid se va despărţi şi de alţi jucători, dar vor fi oficializate şi primele sosiri, urmând a anunţa cât de curând şi numele noului antrenor al echipei.

Luni, lotul rapidist se reuneşte, după o pauză de o săptămână, sub comanda lui Ştefan Grigorie, cel care a fost secundul lui Dan Alexa în sezonul trecut, dar şi fostul antrenor al echipei a doua şi a Rapidului U19.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.