FC Porto a ratat al doilea trofeu al sezonului, fiind învinsă, sâmbătă, după executarea loviturilor de departajare, de Sporting Lisabona, în finala Cupei Portugaliei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După 90 de minute, scorul a fost egal, 1-1, marcând Tiquinho '40, pentru FC Porto, şi Danilo Pareira "45 (a), pentru Sporting. Bas Dost a dus-o pe Sporting în avantaj, în prelungiri, în minutul 101, dar Felipe a egalat, în minutul 120+1.

La penaltiuri, de la echipa din Lisabona a ratat doar Bas Dost, în timp ce de la Porto au făcut-o Pepe şi Fernando, astfel că Sporting a intrat în posesia trofeului, cu numărul 17 din istorie, cu 5-4, după executarea loviturilor de departajare.

La finalul întâlnirii, antrenorul FC Porto, Sergio Conceicao, a izbucnit în lacrimi. Echipa sa a pierdut şi titlul de campioană, în favoarea rivalei Benfica Lisabona (87 la 85 de puncte).

"Am fi meritat victoria, am fost superiori. Este crud, pentru că echipa a făcut tot ce era posibil pentru acest trofeu. Suntem devastaţi, am muncit din greu pentru a câştiga acest meci, dar l-am pierdut. Viaţa este făcută şi din înfrângeri, dar aceste înfrângeri au costat scump", a spus Conceicao, potrivit lefigaro.fr.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.