FC Dinamo Bucureşti anunţă prin intermediul site-ului oficial al clubului, www.fcdinamo.ro, încheierea raporturilor contractuale cu fundaşul stânga englez Jordan Mustoe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Transferat în urmă cu două luni la echipa din Ştefan cel Mare, Jordan Mustoe a jucat trei meciuri pentru Dinamo în Liga 1 Betano şi a adunat 184 de minute în tricoul alb-roşu.

Jordan Mustoe a intrat în repriza secundă a primului meci oficial al anului (victorie cu Politehnica Iaşi) şi a mai fost titular în înfrângeriile cu FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş.

28 de ani a împlinit Mustoe pe 28 ianuarie.

10 este numărul echipelor din cariera fotbalistului englez: Wigan, Barnet, Morecambe, Carlisle, Bury, Wycombe, Accrington, Westerlo, Seinajoki şi Dinamo Bucureşti.

1 trofeu are Mustoe în palmares, Cupa Angliei în 2013, când a făcut parte din lotul lărgit al celor de la Wigan, învingători în finală, 1-0 cu Manchester City.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.