FC Botoşani a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FC Viitorul, în etapa a XXIX-a a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

A marcat: Keyta '82

1-0, min. 82: Keyta a împins balonul în poartă de la un metru, după ce mingea a fost respinsă de Căbuz, la o fază creată pe partea stângă de Al Mawas.

Au evoluat echipele:

FC Botoşani: Pap – Braun, Chindriş, Meleke, Ţigănaşu – Tîrcoveanu (Şeroni '88), Rodriguez, Ongenda (Plămadă '88) – Al Mawas, Croitoru (M. Roman '22, Aşkovski '73), Fili (Keyta '46). Antrenor Marius Croitoru;

FC Viitorul: Căbuz – Dussaut, Artean, Mladen, Boboc – Babunski (Cojocaru '79), Gaztanaga (Andronache '85), Ciobanu – G. Ganea, Tsomou (Grameni '79), Pitu (Matiş '63). Antrenor Mircea Rednic.

Cartonaşe galbene: Maleke '51, Croitoru (antrenor) '55, Braun '69, Keyta '82 / Dussaut '41, Mladen '48, Artean 62, Ganea '70;

Arbitri: Sebastian Colţescu - Daniel Mitruţi, Marius Badea - Iulian Dima;

Observator: Iosif Olah.

În clasament, FC Botoşani a acumulat 41 de puncte şi ocupă locul 5, la egalitate cu Academica Clinceni, de pe locul 6.

Astra şi FC Argeş au câte 37 de puncte şi sunt pe locurile 7-8, iar Chindia, care nu a jucat în această etapă, este pe locul 9, cu 36 de puncte.

Chindia evoluează, luni, acasă, cu FC Voluntari.

FC Viitorul este pe locul 11, cu 31 de puncte.

Lider este FCSB, cu 63 de puncte, echipă urmată de CFR Cluj, cu 60 de puncte, de CS Universitatea Craiova, cu 56 de puncte, şi de Sepsi, 44 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.