Antrenorul echipei Nottingham Forest, spaniolul Aitor Karanka, şi-a reafirmat încrederea totală în portarul Costel Pantilimon, după ce internaţionalul român a fost aspru criticat de o parte a fanilor "pădurarilor".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Costel Pantilimon a evoluat bine şi asta nu e o surpriză pentru mine. Ne-a salvat de multe ori în acest sezon. Uneori, pot înţelege criticile. Dar el ne-a ajutat mult de când a venit, în urmă cu un an", a declarat Karanka, potrivit nottinghampost.com.

Întrebat dacă Pantilimon este criticat pe nedrept, Karanka a răspuns: "Când eşti fundaş, atacant sau un jucător important, eşti întotdeauna o ţintă. Un atacant poate rata de trei ori şi, dacă pierzi cu 1-0, lumea îşi va aminti de jucătorul care a comis greşeala. Cel mai important lucru este că Pantilimon ştie că am încredere în el şi ştie că echipa are încredere în el. Este un portar bun."

Afirmaţiile tehnicianului au venti după încă un meci bun făcut de Pantilimon, luni, în deplasare, la Derby County, antrenată de Frank Lampard, întâlnire încheiată la egalitate, 0-0.  "Pădurarii" sunt în continuare aproape de locurile pentru barajul de promovare în Premier League.

Suporterii îi reproşează românului mai ales jocul de picior, în momentele în care repune balonul în circulaţie. Cu toate acestea, Karanka nu renunţă la portarul său preferat. În cele 22 de etape scurse din liga a doua engleză, Pantilimon nu a ratat niciun minut.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.