Fanii acţionari ai FC Dinamo au criticat, într-un comunicat, transferul portarului Cătălin Straton la rivala FCSB şi păstrarea în conducerea clubului a lui Marius Iorga, un apropiat al fostului acţionar majoritar Ionuţ Negoiţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ca să fie foarte clar de la bun început, Straton s-a descalificat prin trecerea la stână şi mai ales prin atitudinea de tip Mihăiţă Pleşan...

Nu mai avea obligaţii faţă de club, dar avea o obligaţie morală faţă de suporteri.

SĂ TRECEM LA PARTEA SENSIBILĂ, care pentru unii poate să pară un fel de fluierat în biserică. Tocmai de aceea e nevoie să citiţi cu atenţie.

Am apreciat ce a fost de apreciat la noua conducere a clubului, dar atunci când apar greşeli e bine să atragem atenţia. Şi o vom face. Pe un ton cât se poate de civilizat.

Nu săriţi în sus! Ştim că este o misiune delicată să atragi atenţia la o greşeală de management a clubului, acum când toată lumea vrea să vadă doar lucrurile bune şi foarte bune.

Noi nu trebuie să fim lăudătorii sau aplaudacii conducerii. Vom sublinia de fiecare dată alegerile inspirate, transferurile sau, sperăm, performanţa. Suntem optimişti în privinţa asta. Dar când apar mişcări greşite, cineva trebuie să o spună. Mai ales că putem învăţa şi din greşeli.

Cedarea lui Straton la fcsb înainte de meciul direct ESTE O GREŞEALĂ!

Ne aşteptăm să apară replici de la cei care nu vor înţelege că nu vorbim aici nici de valoarea lui Straton, nici de vreo dorinţă ca el să rămână la Dinamo.

ATENŢIE! VORBIM STRICT DE ÎNTĂRIREA ADVERSARULUI ÎNAINTE DE MECIUL DIRECT.

Să ne înţelegem bine, NU VORBIM DE PĂSTRAREA LUI STRATON! Respectăm decizia antrenorului.

Unii vor spune că nu e mare ajutor pentru adversar. Nu este aşa. Straton, cu bune şi cu rele, este în momentul ăsta cu mult peste unul ca Ducan, căruia i-a luat locul. De acolo începe discuţia.

Practic, ăia aveau poarta goală şi noi ne-am grăbit să le rezolvăm problema. Şi aici vor sări unii şi vor spune că dacă nu luau portarul de la noi, oricum luau altul. Ok, poate găseau unul chiar mai bun, dar pe bani, probabil bani mulţi. Doar noi puteam să sărim cu pomana.

Straton NU ERA ÎNCĂ LIBER să plece oriunde ar fi vrut el. Depindea de conducerea clubului, care s-a mulţumit să obţină un acord prin care portarul să nu mai pretindă cei 15.000€ pe care îi mai avea de primit din salariile restante.

Cei care au în mâini soarta lui Dinamo ar trebui să ţină cont şi de unele sensibilităţi ale suporterilor.

Dacă linguşitoarea Ana Maria Prodan a avut o influenţă în tranzacţia asta, este cu atât mai urât.

Să nu uităm că Mircea Rednic şi-a pierdut jumătate din credit în ochii suporterilor, pentru o mişcare asemănătoare (transferul lui Gnohere). Tot pe mâna Medusei.

Să fim bine înţeleşi, NU DESPRE STRATON E VORBA ACUM, ci despre o greşeala de management.

De la Dinamo, nici măcar autocarul, atunci când nu-ţi mai trebuie, nu trebuie să ajungă la fcsb.

I-am mai ajutat o dată, când a venit gigi cu fularul lui Dinamo. Le-am dat aripi, iar noi am luat-o de-atunci la vale.

SĂ TRECEM LA IORGA

Aici chiar e delicată treaba şi vor fi presiuni ca postarea să fie ştearsă. De obicei, pentru fraze ca cele ce urmează, se bagă la înaintare şi ceva postaci.

Este vorba despre o altă greşeală pe care nu o putem trece cu vederea: păstrarea lui Marius Iorga în Club. Omul lui Negoiţă şi mâna dreaptă a lui Bălănescu, fost reporter pe la digi.

Păi degeaba te descotoroseşti de Bălănescu, dacă păstrezi în club umbra lui.

Şi nicidecum nu este păstrat pe criterii de competenţă, ci pe criterii de lins picioare şi pupat mâini ale noilor stăpâni. De când au venit primii spanioli, Iorga s-a pus la dispoziţia lor ca şofer. I-a plimbat peste tot, le-a arătat oraşul şi le-a şoptit la ureche cine ar trebui să plece din club. Aşa a fost îndepărtat Dănciulescu, despre care spaniolii nu ştiau nimic, nici de bine, nici de rău.

Să nu ne cereţi să tăcem când sunt lucruri importante de spus.

Nu ne vom opri până când nu va dispărea din club orice urmă şi influenţă a celor care au dus Dinamo până la marginea prăpastiei.

Şi dacă vor continua presiunile din partea lui Iorga pentru ca aceste rânduri să fie şterse, vom reveni şi cu unele detalii despre comisioane şi alte mânării prin care Dinamo a fost sufocată.

Unii cred că odată cu mutarea de la Rin, vom scăpa de lipitori. Nu e chiar aşa. Spaniolilor li s-a explicat că Iorga nu mai are ce căuta la Dinamo, nici măcar ca şofer. Răspunsul acţionarului majoritar a fost <Pe Iorga ne-am gândit să-l păstrăm>, se arată într-un comunicat al Peluzei Cătălin Hâldan.

Pentru că nu mai intra în planurile antrenorului Cosmin Contra, Straton, în vârstă de 30 de ani, a fost transferat. săptămâna trecută, la rivala FCSB. El a debutat deja la noua echipă, în meciul FCSB - FC Argeş, scor 3-0, care a avut loc duminică.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.