Pregătirile pentru UEFA EURO 2020 continuă la Arena Naţională, acolo unde noul manager de stadion delegat de UEFA a făcut cunoştinţă săptămâna aceasta cu echipa de organizare, anunţă frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Taras Mukovoz, din Rusia, are o experienţă de 13 ani în organizarea de evenimente UEFA, îndeplinind roluri precum ofiţer media sau manager media, manager responsabil cu operaţiunile de broadcast la diferite stadioane din Europa.

De asemenea, Mukovoz este delegat şi în cadrul competiţiilor FIFA. Oficialul a îndeplinit rolul de manager de stadion la Sankt Petersburg cu ocazia Cupei Mondiale găzduite de Rusia în 2018. Iar următorul său proiect după UEFA EURO 2020 va fi reprezentat de Cupa Mondială de futsal din Lituania, programată să debuteze în septembrie 2021.

„Mă bucur să mă aflu la Bucureşti pentru a contribui la organizarea unui eveniment de succes”, a spus Taras Mukovoz.

La finalul lunii ianuarie, Comitetul UEFA de Coordonare al EURO 2020 a reconfirmat intenţia ca turneul să se dispute în cele 12 ţări, conform planului iniţial. De asemenea, a decis că anunţul fiecărui oraş-gazdă privind accesul spectatorilor la meciuri şi în Fan Zone să fie amânat până în luna aprilie, pentru a permite elaborarea unor planuri realiste de revenire a fanilor pe stadioane.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.