Antrenorul Eugen Trică a fost numit, marţi, la conducerea tehnică a divizionarei secunde Turris-Oltul Turnu Măgurele, în locul lui Erik Lincar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem bucuroşi să vă anunţăm că noul antrenor al AFC Turris este Eugen Trică. Tehnicianul a semnat un contract cu AFC Turris, iar mâine va conduce primul antrenament al echipei noastre", a precizat clubul.

Trică, 44 de ani, a mai pregătit echipele Juventus Bucureşti, CFR Cluj, UTA Arad, Ittihad FC, CSM Politehnica Iaşi, Sportul Snagov şi FC Universitatea 1948 Craiova.

Clubul Turris-Oltul Turnu Măgurele a anunţat, sâmbătă, că se desparte de tehnicianul EriK Lincar.

Echipa a ratat, sezonul trecut, promovarea în primul eşalon, în ultimele minute ale play-off-ului, iar în acaestă ediţie de campionat ocupă locul 9, cu 16 puncte, după 11 etape. Turris a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu Csikszereda, în ultimul meci disputat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.