La cinci luni după ce a început să lucreze cu Torben Beltz, Emma Răducanu îşi caută deja un nou antrenor. Jucătoarea britanică (a 11-a în lume) a anunţat despărţirea de antrenorul german cu care lucra din noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vreau să-i mulţumesc lui Torben pentru antrenamente, profesionalismul şi angajamentul său”, a spus câştigătoarea US Open 2021, citată de BBC.

"Cred că cea mai bună cale pentru dezvoltarea mea este să trec la un nou model de antrenor, cu sprijinul LTA (Federaţia Britanică de Tenis) între timp", a mai spus ea.

De la victoria sa surpriză la Flushing Meadows, Răducanu (19), cu tată român, a avut o perioadă mai complicată. În prezent are patru victorii şi şase înfrângeri în circuitul WTA în 2022, ultima suferită împotriva polonezei Iga Swiatek, locul I WTA, în sferturile de finală ale Turneului de la Stuttgart.

La două săptămâni după câştigarea US Open, britanica se despărţise deja de antrenorul ei, Andrew Richardson, explicând că vrea un antrenor mai experimentat.

Săptămâna trecută, ea se pregătea la academia lui Riccardo Piatti de la Bordighera, pe Riviera Italiană, la 12 kilometri de graniţa cu Franţa.

Format ca tehnician la Academia Bollettieri, în Florida, Piatti, 64 de ani, este un nume mare în tenis, mai ales în ceea ce priveşte lansarea unor tineri jucători.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.