Forul european de handbal a anunţat, vineri, o serie de măsuri, în urma escaladării conflictului dintre Rusia şi Ucraina, în ceea ce priveşte calendarul de jocuri al echipelor din cele două naţiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, pentru ca toate competiţiile organizate de EHF să-şi păstreze integritatea şi pentru a garanta siguranţa jucătorilor, oficialilor şi arbitrilor, o primă decizie vizează două partide din preliminariile CE2022 feminin.

Dubla Polonia - Rusia, din 3 şi 6 martie, respectiv cea dintre Cehia - Ucraina, din 4 şi 5 martie, au fost amânate.

La masculin, în preliminariile Campionatului Mondial, meciurile tur-retur dintre Finlanda şi Ucraina se vor juca în Finlanda, în 16 şi 20 martie.

EHF a mai precizat că rămâne la ideea că rezultatele trebuie decise pe teren, prin competiţie sportivă, şi că va monitoriza îndeaproape situaţia conflictului armat aflat în derulare între Rusia şi Ucraina.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.