FCSB a cerut Ministerului Tineretului şi Sportului (MTS) să închirieze Stadionul Arcul de Triumf, aceasta fiind singura solicitare de până acum, conform ministrului Eduard Novak.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Avem solicitare de la domnul Argăseală pentru închiriere, e singura solicitare de până acum. Încă de la la rugbI ne tot fâţâim, protestăm, dar nu avem nimic pe masă. Mai spun încă o dată. Vă aştept, vă dau gratuit, nu ştiu ce. Chiar şi astăzi este prioritate rugbIul pentru mine.  Încă nu am dat răspuns (n.r. domnului Argăseală). Cred că încă patru luni-şase durează doar să obţinem avizele. Nu înseamnă că mâine putem intra pe stadion. Ne organizăm, ne facem echipa şi începem să administrăm", a declarat, marţi, Novak, într-o conferinţă de presă.
 
Conferinţa de presă a avut loc după semnarea documentelor de preluare a Stadionului „Arcul de Triumf” de către Ministerul Tineretului şi Sportului de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.