Tehnicianul Edward Iordănescu a declarat, miercuri, că toţi jucătorii de la CFR Cluj trebuie să aibă ambiţia de a mai aduce un trofeu pentru club şi pentru fani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Poate fi un trofeu de moral, e un joc extrem de important, toţi trebuie să avem ambiţia de a mai aduce un trofeu pentru club, fani. Trebuie să fim conectaţi, responsabili, avem un adversar valoros. FCSB este favorită, dar am încredere mare în grupul nostru. Datoria mea este să pregătesc jocul mental aşa cum trebuie, vom apela şi la doza de ambiţie pentru a îndrepta rezulttaul de la Bucureşti. Acum e altă situaţie, trebuie să gestionăm bine momentele jocului", a declarat  Iordănescu, într-o conferinţă de presă.

El nu a dorit să comenteze declaraţiile lui Gigi Becali privind faptul că CFR Cluj ar  fi avantajată de arbitraje. "Nu mă interesează ce face, spune Becali, mai mult nu am ce să comentez. Ştim ce avem de făcut pentru a lua acest trofeu".

CFR Cluj întâlneşte FCSB, joi, de la ora 19.00, în Supercupa României, la Ploieşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.