Tehnicianul Edward Iordănescu a scris, luni, pe Facebook, că ţări mai dezvoltate şi mai civilizate decât România au decis izolare totală, subliniind că a trecut a trecut şi momentul “recomandărilor” în lupta cu Covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ţări mai dezvoltate şi mai civilizate decât România au decis izolare totală: Italia, Franţa, Spania , Germania, urmează Anglia, Israel , Statele Unite ....China deja a trecut prin acest proces, nu ştiu noi ce aşteptăm !? Cred că a trecut şi momentul “recomandărilor”, am
demonstrat că noi suntem mai “inteligenţi” decât specialiştii şi autorităţile în atâtea cazuri deja !! Umanitatea va trece şi peste această provocare, cu siguranţă cea mai mare după al doilea Război M , dar cu măsuri concrete, severe chiar şi cu ajutorul lui Dumnezeu !!!", a scris Iordănescu pe Facebook.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.