Antrenorul Edward Iordănescu a declarat, joi seară, că echipa CFR Cluj a avut atitudinea corectă la meciul cu Astra Giurgiu, scor 1-1, chiar dacă a pierdut două puncte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Echipa a avut atitudine corectă, un joc pozitiv, am avut multe ocazii. pe un fond bun de joc, a venit golul lor şi ne-a afectat încrederea.Pierdem două puncte,din păcate, dar poate şi din lipsa de inspiraţie şi neşansa...şi probabil un portar în zi excepţională. Dacă rămânem fideli principiilor noastre, sigur vor veni rezultate bune", a declarat Iordănescu la Digisport.

Formaţia CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul susţinut, joi seară, pe teren propriu, în compania echipei Astra Giurgiu, în etapa a XIX-a, şi a ratat şansa de a trece pe primul loc în Liga I.

Pentru CFR Cluj a marcat Ciprian Deac, în minutul 80, iar pentru Astra a punctat Constantin Budescu, în minutul 21.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.