Tehnicianul Dusan Uhrin a declarat, vineri seară, că jucătorii echipei Dinamo au făcut greşeli catastrofale la meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-4, din Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E o situaţie difilcă, rezultatul este foarte rău pentru noi, primim goluri foarte uşor. E greu şi pentru mine, trebuie mai mult şi de la jucători. am făcut greşeli catastrofale. Am încredere în jucători, ne trebuie noroc, dar  trebuie să facem mai mult pentru noroc. N-am dormit bine de când am venit aici, e imposibil să muncim aşa", a declarat Uhrin la Digisport.

Formaţia Dinamo a suferit încă un eşec în Liga I, scor 1-4, cu Gaz Metan Mediaş, în deplasare, în etapa a III-a a play-out-ului.

Pentru Gaz Metan au marcat Morar '14, Valente '29, Deaconu '39 şi Chamed '87 (penalti), iar pentru Dinamo a punctat Sorescu '35.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.