Fundaşul echipei Cordoba, Dragisa Gudelj, s-a prăbuşit pe teren, duminică, în prima repriză a meciului cu Melilla, din liga a treia spaniolă, la opt luni după ce a suferit un stop cardiac la altă partidă, relatează AP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cordoba a precizat că Gudelj, în vârstă de 26 de ani, se simte bine şi este supus unor investigaţii la un spital din Melilla.

Jucătorul s-a ridicat imediat după ce a căzut pe spate în minutul 28, dar părea ameţit în timp ce coechipierii şi adversarii se grăbeau spre el.

Unii jucători s-au îndreptat spre ambulanţa de lângă teren, iar medicii au alergat cu o targă. Gudelj a ieşit pe picioare de pe teren înainte de a fi înlocuit şi dus la spital.

Potrivit Diario Cordoba, jucătorul nu şi-a pierdut cunoştinţa, iar defibrilatorul pe care îl avea i-a salvat viaţa.

În martie, meciul dintre Cordoba şi Racing Ferrol a fost abandonat la începutul primei reprize, după ce Gudelj s-a prăbuşit şi a fost dus la spital cu o ambulanţă.

Gudelj este fratele mijlocaşului sârb Nemanja Gudelj, care evoluează la echipa spaniolă de primă ligă Sevilla.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.