Jucătoarea ucraineană Elina Svitolina i-a luat apărarea, miercuri, lui Novak Djokovici, care a provocat controverse după ce a transmis la French Open mesajul “Kosovo este inima Serbiei”. Svitolina consideră că Djokovici are dreptul să îşi exprime opinia, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sportiva în vârstă de 28 de ani, care a cerut ca toţi reprezentanţii Rusiei şi Belarusului să aibă interdicţie de participare la competiţiile internaţionale, a afirmat că Djokovici îşi poate spune părerea.

“Trăim într-o lume liberă. De ce să nu îţi spui opinia? Eu cred că dacă ai o părere, dacă simţi că aceasta este calea, ar trebui să spui. Vreau să zic că atunci când stai cu un prieten îţi vei spune opinia, iar el îşi va spune opinia. De ce nu?”, a afirmat Elina Svitolina.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.