Directorul general al FC Viitorul, Cristian Bivolaru, a declarat, sâmbătă, că afirmaţiile lui Gigi Becali conform cărora FCSB va fi campioană în caz de egalitate de puncte, reprezeina "un fonfleu ordinar".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E un fonfleu ordinar. Când spun asta mă bazez pe regulament. Nu vreau să comentez reacţiile altora. Nu există regulamente perfecte, este un regulament perfectibil, dar de acolo la ce se întâmplă e cale lungă. E vorba şi despre respectul faţă de competiţie, de adversari şi de suporteri", a spus Bivolaru la Digisport.

Oficialul FC Viitorul a menţionat că 500 de fani ai formaţiei Galatasaray Istanbul au vrut să vină să-l susţină pe Gheorghe Hagi la meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului Ligii I: "Au vrut să vină 500 de oameni de la Istanbul, fani de-ai lui Galatasaray. Un gest extraordinar. Din păcate, nu aveam cum să-i ajutăm".

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, vineri seară, cu o zi înaintea meciurilor care vor stabili campioana, că, potrivit Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice, în caz de egalitate, departajarea s-ar face pe baza rezultatelor directe din tot campionatul, inclusiv cele din sezonul regulat, nu numai pe baza rezultatelor directe din play-off. În acest caz, FCSB ar deveni campioană, la egalitate de puncte cu FC Viitorul. Însă LPF a publicat pe site-ul oficial o ştire în care se arată că departajarea se face numai pe baza rezutatelor directe din play-off.

FC Viitorul va evolua cu CFR Cluj, sâmbătă, de la ora 20.00. De la aceeaşi oră se vor disputa şi meciurile FCSB - CS Universitatea Craiova şi FC Dinamo – Astra Giurgiu. FC Viitorul, FCSB, ambele cu 41 de puncte, şi Dinamo, cu 39 de puncte, sunt cele trei echipe care au şanse de a câştiga în acest sezon titlul de campioană a României.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.