Directorul general al clubului Borussia Dortmund, Hans-Joachim Watzke, a declarat că atacantul norvegian Erling Haaland nu va pleca în această vară de la gruparea germană, în ciuda faptului că au apărut informaţii potrivit cărora tatăl jucătorului şi agentul Mino Raiola discută deja transferul fotbalistului de 20 de ani cu mari cluburi europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu avem un plan paralel. Vom discuta acest lucru cu Erling, cu tatăl său şi cu agentul său, Mino Raiola. De asemenea, dorim ca el să fie fericit să rămână cu noi, să înscrie cu convingere goluri pentru BVB, anul viitor. Nu există un plan alternativ", a declarat Watzke pentru goal.com şi DAZN.

Întrebat dacă Haaland şi extrema engleză Jadon Sancho vor fi la Dortmund în sezonul 2021-22, Watzke a răspuns: "Nu mă implic în probabilităţi, nu este bine. Jadon Sancho a fost cu noi mai mult timp decât Erling Haaland. Va trebui să vorbim şi cu Jadon. Dacă există o ofertă excepţională (n.r. - pentru Sancho), o vom discuta cu jucătorul şi cu agentul, ca întotdeauna. Cu toate acestea, sunt foarte sigur că piaţa transferurilor va funcţiona doar într-o măsură foarte limitată în această vară. Mai ales la cluburile cu adevărat mari poţi vedea ce fel de răni a provocat coronavirusul. Şi nu sunt unele mici, care se vindecă în două săptămâni."

Presa spaniolă a scris, joi, că Alf-Inge Haaland, tatăl lui Erling, şi Mino Raiola au fost la Barcelona, pentru a discuta cu preşedintele grupării catalane, Juan Laporta, transferul jucătorului de la Borussia Dortmund.

Ziarul Sport a dezvăluit că Alf-Inge Haaland şi Mino Raiola au sosit, joi dimineaţă, cu un avion la Barcelona, ​​iar un apropiat al lui Laporta i-a preluat de la aeroportul El Prat.

Cei doi au avut o întrevedere de două ore cu Laporta şi cu noul director de fotbal al clubului, Mateu Alemany.

Postul catalan de radio RAC 1 a anunţat, luni, că Alf-Inge Haaland şi impresarul Mino Raiola cer 20 de milioane de euro comision fiecare, pentru transferul internaţionalului norvegian Erling Haaland.

Pe lângă aceşti bani, cei doi solicită un salariu anual de 30 de milioane de euro pentru jucătorul echipei Borussia Dortmund. Potrivit presei internaţionale, clubul german i-ar fi fixat vedetei sale un preţ de 180 de milioane de euro.

"Ştirile false circulă repde şi ajung departe", a comentat Mino Raiola aceste informaţii, pe reţelele de socialziare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.