FC Dinamo a anunţat, luni, că derbiul cu FCSB, programat în etapa a XXV-a a Ligii I, la 16 februarie, se va disputa pe Arena Naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Consiliul de Administraţie al Dinamo 1948 transmite prin intermediul site-ului oficial că doar suporterii înscrişi în Programul "Doar Dinamo Bucureşti" (DDB) sunt acţionari ai clubului, conform comunicatului de presă emis la finalul săptămânii trecute.
Asociaţia "Dinamovişti pentru Dinamo" (ADPD) nu are acţiuni la Dinamo 1948, a precizat Consiliul de Administraţie al clubului.

Fiind o comunicare oficială, caracterizată de transparenţă totală în relaţia cu suporterii noştri, Consiliul de Administraţie al Dinamo 1948 anunţă că partida Dinamo Bucureşti vs FCSB (Liga 1, etapa a 25-a) se va disputa pe cel mai mare stadion al ţării, Arena Naţională, la solicitarea membrilor boardului DDB", a anunţat FC Dinamo.

Meciul este programat duminică, 16 februarie, de la ora 20:00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.