Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps,, nemulţumit de rezultatele din iunie, a recunoscut că moartea tatălui său l-a afectat foarte mult pe parcursul acestei secvenţe internaţionale, informează lefigaro.fr..

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Da, o să am o vacanţă proastă dar aşa ar fi fost chiar dacă am fi câştigat toate cele patru meciuri. Este un moment prost, se poate şi întâmpla, dar în orice caz trebuie să accepţi şi să apreciezi când sunt momente foarte bune. Fotbalul este fotbal, se pierde, nu mai este nimic care să mă enerveze, trebuie să-l accepţi şi să te asiguri că te întorci pe drumul cel bun", a spus Deschamps la conferinţa de presă de după meciul pierdut cu Croaţia, scor 0-1.

Cu câteva minute înainte, fusese de acord că acest deces de familie l-a afectat mult. "Vorbesc despre jucători, dar îmi atribui asta şi mie: nu am avut puterea şi energia obişnuite să le transmit”.

Tatăl lui Didier Deschamps, Pierre, a murit la 31 mai.

În această lună, Franţa a pierdut cu Danemarca, scor 1-2, a remizat cu Croaţia şi cu Austria, scor 1-1, şi a pierdut cu Croaţia, scor 0-1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.