Antrenorul secund al naţionalei României, Nicolae Dică, a declarat, luni, că se simte încrezător înaintea debutului în preliminariile Cupei Mondiale din 2022. El a subliniat că jucătorii trebuie să fie şi mai motivaţi, având în vedere că selecţionerul Mirel Rădoi este în izolare, fiind testat pozitiv cu Covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Jucătorii trebuie să înţeleagă că atunci când eşti la antrenamente trebuie să dai totul, indiferent că este secundul sau principalul în faţa ta. Acum trebuie să fim şi mai uniţi ca înainte. jucătorii treuie să fie şi mai motivaţi ca înainte. Nu cred că cei din Macedonia de Nord vor veni înfumuraţi la Bucureşti, au jucători cu mare experienţă şi vor trata profesionist acest joc, vom avea un meci foarte greu. Mă simt încrezător înaite de aceste prelimiarii. Sperăm să obţinem această calificare la CM", a declarat Dică pentru FRFTV.

Pregătirea meciului cu Macedonia de Nord este efectuată de staff-ul tehnic al naţionalei, sub coordonarea selecţionerului Mirel Rădoi, aflat încă în izolare, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

FRF precizează că există posibilitatea ca selecţionerul să fie pe bancă încă de la partida cu Macedonia de Nord.

Echipa naţională va disputa trei partide în luna martie, primele în preliminariile Cupei Mondiale din 2022: România - Macedonia de Nord (25 martie, ora 21:45), România - Germania (28 martie, ora 21:45) şi Armenia - România (31 martie, ora 19:00).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.