Atacantul Dennis Man este al XV-lea jucător testat pozitiv cu noul coronavirus din lotul FCSB, astfel că echipa bucureşteană este în pericol să nu joace meciul cu Slovan Bratislava, programat, joi, în turul al treilea preliminar al ligii Europa, informează sport.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, Bogdan Argeş Vintilă, antrenorul echipei a doua a "roş-albaştrilor", a fost infectat şi el.

În afară de Man, mai sunt infectaţi cu Sars-Cov-2 jucătorii Alexandru Buziuc, Florinel Coman, Olimpiu Moruţan, Valentin Creţu, Marius Briceag, Andrei Vlad, Sergiu Buş, Andrei Pandele, Ovidiu Popescu, Ionuţ Vînă, Florin Tănase, Iulian Cristea, Darius Olaru şi Andrei Miron.

Joi, de la ora 20.30, FCSB ar trebui să evolueze, la Giurgiu, cu Slovan Liberec, în turul al treilea preliminar al Ligii Europa. Pentru ca o echipă să poată disputa un joc în cupele europene, are nevoie de 13 fotbalişti în lot, potrivit protocolului UEFA.

FCSB încearcă să obţină în ultimul moment transferul unor fotbalişti din Liga I pentru a-şi completa lotul. Potrivit presei sportive, atacantul Goran Karanovic şi mijlocaşul David Caiado, ambii de la FC Hermannstadt, au fost trasferaţi de urgenţă la formaţia bucureşteană.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.