Mijlocaşul Declan Rice a fost achiziţionat sâmbătă de Arsenal Londra, de la West Ham, în schimbul sumei de 100 de milioane de lire sterline plus 5 milioane adiţionale, relatează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rice a ajuns la Arsenal după ce a fost căpitanul echipei West Ham în sezonul trecut la triumful din Europa Conference League.

" Am urmărit-o pe Arsenal în ultimele două sezoane şi parcursul pe care l-au avut", a spus el. "Nu în sezonul trecut, ci în sezonul precedent, ei [doar] au terminat pe locul cinci, dar aţi putut vedea stilul de joc pe care Mikel îl implementa. Sezonul trecut a fost un sezon excepţional, spulberând cam toate echipele, cu excepţia lui Manchester City".

Rice este a treia achiziţie importantă a lui Arsenal în această vară. Sosirea sa vine după recrutarea internaţionalului german Kai Havertz de la Chelsea, tranzacţie de 65 de milioane de lire sterline, şi a fundaşului olandez Jurrien Timber de la Ajax pentru o sumă care ar putea ajunge la 38,5 milioane de lire sterline.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.