Fostul internaţional englez David Platt este implicat în compania care a cumpărat clubul Palermo, la care evoluează atacantul George Puşcaş, informează dailymail.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Platt, 52 de ani, care a jucat în Italia la Juventus, Sampdoria şi Bari, este consultant al noilor proprietari, Global Futures Sport.

"Avem un comitet de consultanţi care vin din lumea fotbalului. Pentru această oportunitate şi pentru că este în Italia, unul dintre membrii comitetului este David Platt, care a jucat şi a antrenat în această ţară. Aşa că David susţine Palermo, pe măsură ce noi încercăm să ducem această investiţie mai departe", a declarat Global Futures Sport CEO, Clive Richardson.

Omul de afaceri Maurizio Zamparini a vândul clubul Palermo, la care evoluează atacantul George Puşcaş, cu suma simbolică de zece euro unei societăţi londoneze, care ar urma să achite o datorie de 22,8 milioane de euro a grupării şi să construiască un nou stadion.

Zamparini era proprietarul clubului Palermo de aproape 17 ani, perioadă în care a schimbat peste 30 de antrenori.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.