Atacantul dinamovist Daniel Popa, a declarat, sâmbătă, că îşi doreşte să joace cât mai mult sezonul viitor şi să ajungă golgheter. Popa nu exclude posibilitatea ca Dinamo să lupte pentru titlu în următorul campionat, în ciuda faptului că acum evoluează în play-out.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt bucuros că am reuşit să ajut echipa, că am reuşit să marchez, sper să continui aşa şi în aceste două etape şi de la anul să fac un sezon mult mai bun. Sincer, când m-am întors la Dinamo nu mă aşteptam să marchez, dar Dumnezeu m-a ajutat şi am reuşit să marchez şapte goluri. Eu sper să joc cât mai mult şi sezonul viitor, să demonstrez că merit să port tricoul lui Dinamo şi, de ce nu, să ajung golgheter, că asta îmi doresc. Anul viitor trebuie să arătăm că avem valoare. Mister ne motiverază foarte bine, cum am jucat în partidele trecute, cu o motivaţie foarte bună, aşa o să jucăm şi ultimele două etape. Avem un obiectiv să câştigăm cât mai multe meciuri. Avem altă atitudine, am fost puţin dezamăgiţi la început că am intrat în play-out şi nu am mai avut altceva de făcut decât să obţinem cât mai multe victorii şi să jucăm cât mai bine. Pe mine nu m-au afectat schimbările de antrenor, conducerea judecă mai bine ce s-a întâmplat în trecut aici şi cred că s-a făcut o schimbare foarte bună cu aducerea lui Mister. Eu sper să câştigăm campionatul la anul, îmi doresc asta, să câştig un campionat cu Dinamo", a declarat Popa, într-o conferinţă de presă, adăugând că ţine cu Real Madrid în finala Ligii Campionilor.

Mijlocaşul Alin Dudea spune că nu este o diferenţă foarte mare între play-off şi play-out.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Am avut un parcurs bun, zece victorii din 12 meciuri. Mister a venit cu energie pozitivă la echipă, cu o determinare şi o ambiţie să câştigăm fiecare meci şi cred că s-a văzut asta, jucăm fiecare meci la victorie. E o diferenţă faţă de play-off, dar nu atât de mare, pentru că şi aici sunt echipe care vor să facă puncte pentru a evita retrogradarea şi e normal să joace şi ei la victorie. Cu încă două, trei întăriri, cu jucători cu experienţă pe lână noi şi noi cei tineri, sperăm să facem o figură frumoasă la anul. Ne vom concentra la ultimele două partide, pentru că Mister nu ne lasă să ne relaxăm. S-a văzut şi la 4-0 cât de exigent este şi nu cred că o să avem timp de relaxare şi o să jucăm la maximum aceste două emciuri. Ne spune tot timpul că trebuie să câştigăm fiecare meci, pentru că noi avem ceva de demonstrat, că am ratat play-off-ul şi să facem diferenţa în play-out. Mister a venit cu această răutate şi energie pozitivă şi ne-a ajutat să trecem peste acel moment. Să nu uităm că în campionatul regulat, Timişoara ne-a <furat> patru puncte şi avem o revanşă de luat", a spus Dudea, fan al formaţiei Liverpool sâmbătă seară.

Dinamo va evolua, luni, de la ora 20.45, în deplasare, cu ACS Poli Timişoara, în etapa a XIII-a a play-out-ului Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.