Clubul chinez Dalian Yifang îi oferă atacantului Wilfried Zaha de la Crystal Palace un salariu de 12,5 milioane de euro net pe an, într-un contract pe patru ani, potrivit Daily Mail.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În plus, jucătorul din Coasta de Fildeş ar putea primi bonusuri de până la trei de milioane de euro şi bilete de avion pentru a reveni des în Anglia, în timpul sezonului.

Dacă va accepta, Zaha (15 meciuri şi trei goluri în Premier League, în acest sezon) ar urma să-şi tripleze veniturile, faţă de contractul pe care îl are acum la Palace.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Wilfried Zaha este la Crystal Palace de pe vremea junioratului, din 2004, şi mai are contarct până în vara anului 2020. El a evoluat o jumătate de sezon la Manchester United, între august 2013 şi ianuarie 2014, şi cealaltă jumătate de sezon la Cardiff City, unde a fost împrumutat de United, înainte de a reveni la Crystal Palce.

Dalian Yifang, echipă antrenată de germanul Bernd Schuster, a terminat campionatul pe locul 11, din 16 formaţii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.