Jucătorul britanic de tenis Andy Murray a anunţat vineri că nu a putut merge la înmormântarea bunicii sale pentru că a vrut să aducă o victorie pentru Marea Britanie în meciul cu Elveţia, din Cupa Davis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Andy Murray a adus primul punct pentru Marea Britanie în meciul de vineri, cu Elveţia. Murray l-a învins pe Leandro Riedi în trei seturi, 6(7)-7, 6-4, 6-4 şi britanicii conduc cu 1-0 în meciul cu elveţienii, disputat la Manchester, în grupa B a Cupei Davis.

După meci, Murray, cu ochii în lacrimi, i-a dedicat victoria bunicii sale, Ellen, înmormântată tot vineri: „Îmi pare rău pentru familia mea că nu pot fi acolo. Bunico, această victorie este pentru tine”, a spus Murray.

În al doilea meci de simplu al înfruntării dintre Marea Britanie şi Elveţia se întâlnesc Cameron Norrie şi Stan Wawrinka, iar în meciul de dublu ar trebui să evolueze perechile Dan Evans / Neal Skupski şi Marc-Andrea Husler / Dominic Stricker.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.