Echipa engleză Manchester City a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 6-0, formaţia Burnley, în sferturile Cupei Angliei. Erling Haaland a marcat trei goluri pentru City.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În partida care a deschis sferturile Cupei Angliei, Erling Haaland a marcat primele trei goluri ale lui Manchester City, în minutele 32, 35 şi 59. Julian Alvarez a înscris în minutul 62 pentru 4-0, iar antrenorul Josep Guardiola l-a schimbat pe Haaland în minutul 63. Înlocuitorul norvegianului, Cole Palmer a marcat şi el un gol, în minutul 68, pentru ca în minutul 73 Julian Alvarez să stabilească scorul final, 6-0 pentru Manchester City.

Duminică se dispută celelalte trei meciuri din sferturile Cupei Angliei: Sheffield United – Blackburn Rovers, Brighton – Grimsby Town şi Manchester United – Fulham.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.