Forul european de volei (CEV) a anunţat, marţi, că echipa Dinamo Bucureşti a pierdut cu scor de neprezentare, 0-3, ambele manşe cu formaţia portugheză FC do Porto. Dinamo nu a putut susţine cele două partide, a doua fiind programată chiar marţi, din cauza numeroaselor testări pozitive din lot.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dinamo Bucureşti a fost nevoită să renunţe la Challenge Cup, a doua manşă fiind programată cu FC do Porto chiar marţi, de la ora 17.00, în deplasare.

La finalul săptămânii trecute, Dinamo a reuşit să alinieze în lotul de la al treilea turneu al Diviziei A doar patru senioare, celelalte jucătoare fiind încă junioare.

”La primul meci, U Cluj, Dinamo a avut disponibile doar patru senioare, Nneka Onyejekwe, Maria Karakaşeva, Ana Marisa Radu şi Irina Kosinski (ultimele două, la numai 19 ani), echipa fiind completată cu cinci junioare, Paula Partnoi, Sabina Hantău, Daria Andronache, Nadia Alexandra Staicu şi Alexandra Ion. În al doilea meci, cu CSU Belor Galaţi (2-3), Dinamo a putut-o folosi şi pe Eli Uattara, revenită direct din izolare”, a transmis clubul Dinamo.

FC do Porto s-a calificat astfel în optimile de finală ale Challenge Cup, fază în care va întâlni echipa VK Prostejov.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.