Campioana en-titre la baschet masculin, CSM Oradea, a învins miercuri, pe teren propriu, vicecampioana CSU Sibiu, după prelungiri, cu scorul de 92-86 (49-41, 80-80), în primul meci din grupa D a FIBA Europe Cup.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori ai partidei au fost Markovic 21 puncte, pentru gazde, respectiv Stewart 29, pentru CSU Sibiu.

Din grupa D mai fac parte echipele Bahcesehir Istanbul (Turcia) şi Fribourg Olympic, campioana Elveţiei. În etapa viitoare, în 30 octombrie, CSM Oradea va juca în deplasare, în Turcia, iar CSU Sibiu pe teren propriu, cu elveţienii.

În grupa G, U Banca Transilvania Cluj a obţinut prima victorie, marţi seară, în deplasare, cu suedezii de la Sodertalje Kings, scor 86-80 (41-37). În etapa următoare, U BT Cluj va juca pe teren propriu, în 29 octombrie, cu formaţia bulgară BC Balkan.  

Formaţia antrenată de Mihai Silvăşan s-a calificat în grupa G după eliminarea echipei kosovare KB Rahoveci, în preliminarii, cu 98-73 şi 91-47.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.