Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a învins duminică, la turneul de la Sfântu Gheorghe, formaţia Universitatea Cluj, scor 28-20 (14-8), în primul meci al etapei a 27-a. Cu două meciuri rămase de jucat în actuala stagiune, CSM Bucureşti obţine matematic titlul naţional al sezonului 2020-2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CSM Bucureşti şi-a luat revanşa în faţa Universităţii Cluj, singura echipă din campionat care a reuşit în acest sezon să ia un punct liderului.

CSM Bucureşti este lider neînvins, cu 76 de puncte, şi mai are două meciuri de disputat în acest sezon, în 30 şi 31 mai, cu echipele Dacia Mioveni şi SCM Craiova, în etapele 30 şi 28. În etapa a 29-a, CSM va ”sta”.

La distanţă de 15 puncte de Minaur, de pe locul secund, şi care joacă duminică, plus meciurile din ultimele trei etape, CSM Bucureşti nu mai poate pierde titlul naţional, al cincilea din palmaresul clubului, după cele din 2015, 2016, 2017, 2018.

În 2019, titlul a fost câştigat de SCM Râmnicu Vâlcea, iar sezonul trecut nu a fost acordat, din motive pandemice.

Revenind la etapa a 27-a, aceasta mai programează, duminică, următoarele partide: Minaur Baia Mare – Dacia Mioveni, Dunărea Brăila – SCM Craiova, Măgura Cisnădie – SCM Râmnicu Vâlcea, CSM Slatina – SCM Gloria Buzău, HC Zalău – CSM Galaţi şi Rapid Bucureşti – Activ Ploieşti. Gloria Bistriţa a ”stat”.

Ultimele trei etape ale stagiunii se vor derula între 31 mai şi 3 iunie, la turneul de la Bucureşti.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.