CS Dinamo a organizat miercuri, un eveniment ocazionat de înfiinţarea a 73 de ani de la înfiinţarea clubului, în spaţiu deschis, pe stadionul central.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La eveniment au fost prezenţi Anca Dragu – preşedintele Senatului, Ludovic Orban – preşedintele Camerei Deputaţilor, Lucian Bode – ministrul afacerilor interne, Eduard Carol Novak – ministrul tineretului şi sportului, Mihai Covaliu – preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, preşedinţi de federaţii naţionale, mari campioni ai clubului, din trecut şi din prezent.

”Dinamo 73 este gala excelenţei în sport, a marilor campioni români, a mândriei de a vedea drapelul naţional ridicat pe cele mai înalte catarge. Este o sărbătoare a celor care au făcut să tresalte de bucurie inimile românilor şi au îmbogăţit vitrina sportului românesc cu 128 de medalii olimpice, 1163 medalii mondiale, 1621 medalii europene”, a fost mesajul de introducere a evenimentului.

Povestea Clubului Sportiv Dinamo a început pe 14 mai 1948, ca structură în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. 

”Clubul Dinamo este un brand de ţară. El trebuie să rămână un spaţiu dedicat performanţelor, trebuie să rămână locul unde se scriu pagini importante din istoria sportului românesc, locul în care cu fiecare competiţie sportivă se adaugă câte un titlu nou în palmares, şi mai ales un reper pentru tinerele generaţii care privesc cu admiraţie spre marile figuri din galeria clubului alb-roşu care au făcut cinste tricolorului peste tot în lume. Performanţa sportivă a reprezentat dintotdeauna motto-ul Clubului Sportiv Dinamo, iar dumneavoastră aveţi sarcina de a lăsa moştenire tinerelor generaţii dorinţa de a duce mai departe prestigiul acestui club valoros. Dragi sportivi, ne mândrim cu dumneavoastră şi vă asigurăm că vom trăi la maxim şi cu pumnii strânşi fiecare competiţie. La mulţi ani, Dinamo”, a declarat ministrul Lucian Bode.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.