Antrenorul FC Botoşani, Marius Croitoru, a criticat arbitrajul lui Marius Avram de la meciul cu CFR Cluj, considerând că penaltiul care a stabilit scorul final a fost "inventat".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am făcut un meci bun împotriva unei echipe foarte bune. Din păcate, la meciul trecut am avut penalti clar, char două într-o fază... Este practic imposibil. La Steaua, m-a nenorocit, mi-a dat om afară când nu trebuia, mi-a anulat poziţie valabilă când am scăpat unu la unu cu portarul. Îi spun în timpul meciului că a greşit, spune că nu am dreptate. Mă întâlnesc acum, îi spun, îi readuc aminte, îmi spune că am dreptate, după care acum iarăşi. E prea mult! Adică, joc acasă unde am penalti la 0-0, acum dă un penalti practic inventat. E greu să joci împotriva mai multor jucători. Sunt supărat, nu am cum să nu fiu supărat, de ce să nu fiu supărat? Când ai o manieră numai aşa, numai aşa... Am avut patru contraatacuri şi nu a dat un galben. Am avut atac periculos să-i rupă piciorul şi nu dă nimic. E prea mult, e prea mult! Sunt nişte regulamente care din păcate sunt mai multe decât unul. Altcineva ne-a făcut să pierdem meciul astăzi. Din punctul meu de vedere rezultatul este injust. Eu cred că meritam mult mai mult de la acest meci. Nu mă interesează, dar din punct de vedere al jocului, Craiova este peste toate echipele din play-off", a declarat Croitorul, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

CFR Cluj a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia FC Botoşani, în etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I. Clujenii au disputat primul meci, după ce 26 de jucători şi membri ai staff-ului, inclusiv antrenorul Dan Petrescu, au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, la 18 iulie. În urma acestui rezultat, campioana en titre se menţine în lupta pentru titlu, având un punct mai puţin decât liderul campionatului, CS Universitatea Craiova.

A marcat: Deac '41 (p).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.