Căpitanul naţionalei de handbal feminin, Cristina Neagu, a anunţat, joi seară, după victoria echipei sale de club, CSM Bucureşti, cu SCM Râmnicu Vâlcea, în etapa a 25-a, că a fost ultimul meci al sezonului pentru ea, iar vineri va suferi o intervenţie chirurgicală la genunchi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Victorie importantă şi suntem cu un pas mai aproape de titlu! Pentru mine a fost ultimul meci în acest sezon, întrucât mâine voi suferi o intervenţie chirurgicală la genunchi. Sper ca operaţia să nu fie prea complicată şi să mă intorc pe teren cât mai curând!”, a transmis Cristina Neagu.

Handbalista tricoloră are probleme la un cartilaj la genunchiului şi la menisc.

CSM Bucureşti rămâne lider neînvins în Liga Naţională şi după confruntarea de joi, din etapa a 25-a, cu SCM Râmnicu Vâlcea, de care a dispus, la turneul de la Sfântu Gheorghe, cu scorul de 32-26 (17-13).

În urma rezultatului, CSM Bucureşti conduce clasamentul cu 70 de puncte, urmată pe podium de Minaur Baia Mare, cu 61, şi de SCM Râmnicu Vâlcea, cu 57.

Cristina Neagu a anunţat în urmă cu câteva săptămâni că nu va mai evolua nici la echipa naţională în acest an, fără a da detalii la acea vreme.

Liga Naţională se va încheia în acest sezon în 20 iunie, cu etapa a 30-a.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.