Cristian Moldovan, antrenorul lotului de gimanstică, a declarat, marţi, că speră ca sportiva Larisa Iordache să poată lua startul în finala la bârnă de la JO de la Tokyo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Astăzi, am putut să mergem la sală, a făcut o mică mişcare, s-a urcat pe bârnă, să nu piardă contactul cu aparetele şi sperăm, cu ajutorul staff-ului medical de aici, de la Tokyo, să reuşim să o recuperăm până la concurs. Teoretic, ar trebui să anunţăm retragerea ei cu doar 24 de ore înainte, dar noi sperăm să se recupereze şi să putem face finala, aşa cum ne dorim. Ţelul este să luăm o medalie, ăsta este obiectivul Larisei, pentru acest obiectiv s-a reapucat de gimnastică şi sperăm din tot sufletul să-şi îndeplinească visul. Noi sperăm să reuşească să se recupereze şi să treacă peste durerea care va fi în continuare", a declarat Moldovan, la Digi24.

Gimnasta Larisa Iordache a reluat antrenamentele pentru finala la bârnă din 3 august, după accidentarea suferită în calificări, diagnosticul fiind de entorsă la metatarsiene.

Gimnasta a efectuat o examinare RMN după accidentarea de la aterizarea de pe bârnă din calificările de duminică, iar diagnosticul de entorsă la metatarsiene (piciorul stâng) a inclus şi recomandarea de pauză.

Iordache a făcut infiltraţii şi fizioterapie, iar de marţi a reluat pregătirea pentru finala la bârnă din 3 august, în care s-a calificat cu a patra notă (14.133).

”Larisa Iordache şi-a reluat antrenamentele! După infiltraţii şi fizioterapie, supravegheată de antrenorii Lăcrămioara şi Cristi Moldovan, Larisa se pregăteşte pentru finala la bârnă din 3 august! Eşti puternică, Larisa, suntem alături de tine!”, a transmis şi FR Gimnastică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.