Selecţionerul Cosmin Contra a declarat, marţi, că a vorbit cu Nicuşor Stanciu înainte de transferul lui de la Sparta Praga în Arabia Saudită şi că a simţit că jucătorul şi-ar fi dorit ca grupările să nu se înţeleagă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E decizia jucătorului de a pleca acolo unde oferta pentru el şi pentru club a fost foarte bună. Fiecare jucător îşi alege drumul în viaţă. Eu sper să nu fie afectat nivelul lui fotbalistic, cunoscându-l pe Nicuşor cum este, ca jucător şi ca persoană, şi cum se pregăteşte. Vom vedea cum îl va afecta pe el nivelul fotbalului de acolo. Dacă va veni la naţională şi va avea acelaşi randament, nu vor fi probleme. Dacă randamentul va scădea, atunci poate va fi afectată pe viitor venirea la echipa naţională. Am vorbit puţin cu el. Din ce l-am simţit eu, sincer, era ca să nu se facă (n.r. - transferul). El a avut o problemă la sfârşitul anului trecut cu antrenorul şi mi-a zis că situaţia lui cu antrenorul nu e una plăcută, în momentul de faţă, la Sparta Praga. Singura ofertă foarte bună a fost de la această echipă şi el spera ca cluburile să nu se înţeleagă. Pană la urmă s-au schimbat lucrurile şi el a acceptat această provocare. Eu cred că şi-ar fi dorit să aibă pe masă o altă ofertă din care să aleagă. Din Europa. Cred că şi-ar fi dorit foarte mult să aibă o ofertă bună din Europa. Din păcate acea ofertă nu a venit şi a plecat acolo. Eu cred că şi clubul l-a împins de la spate să accepte această ofertă, din ce am simţit eu în glasul lui", a declarat Contra, la DigiSport. 

Mijlocaşul Nicolae Stanciu va juca la formaţia Al-Ahli, a anunţat, luni seară, clubul saudit, precizând că românul va semna un contract pe trei sezoane şi jumătate. În vârstă de 25 de ani, Stanciu a jucat la Sparta Praga din ianuarie 2018, când a semnat un contract până în 2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.