Constantin Popovici a ocupat locul doi, iar Cătălin Preda s-a clasat pe trei, duminică, la Polignano a Mare, în etapa a treia din circuitul Red Bull Cliff Diving World Series.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În localitatea din sudul Italiei, sportivii români au fost din nou la înălţime, iar evoluţiile lor au fost excelente, notează FRNPM. Cu un total de 439.40 puncte, Constantin Popovici s-a clasat pe locul al doilea, iar Cătălin Preda a urcat pe poziţia a treia a podiumului, cu un total de 432.50 puncte. Locul întâi a fost ocupat azi de către britanicul Aidan Heslop, cu 448.60 puncte.

În clasamentul general, după trei etape, Constantin Popovici se menţine lider, cu 570 de puncte. El este urmat de Aidan Heslop (Marea Britanie) – 369 puncte şi de Carlos Gimeno (Spania) – 344 puncte.

Cătălin Preda ocupă poziţia a şasea, cu 266 puncte.

Etapa viitoare din Red Bull Cliff Diving World Series va avea loc în Japonia, la Takachiho, pe 3 august.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.