Antrenorul echipei CFR Cluj, Antonio Conceicao, şi-a lăudat jucătorii după victoria obţinută, sâmbătă, pe Arena Naţională, scor 2-0, cu FCSB, dar spune că în play-off va fi adevărata competiţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu ştiu dacă e adevărat (n.r. - că echipa CFR Cluj a obţinut opt victorii în deplasare, un record pentru aredeleni). Pentru mine e mai important că echipa a jucat foarte bine, a făcut şase, şapte jocuri bune. Jucătorii se antrenează foarte bine, sunt concentraţi, ambiţioşi. Am meritat să câştigăm, dar avem un drum lung, campionatul începe în play-off, nu în sezonul regulat. Avem motivaţie, încredere. Mai avem cinci meciuri să terminăm sezonul regulat, cinci jocuri foarte grele, important e că plecăm liniştiţi în vacanţă, am făcut o perfomanţă bună pentru club, pentru noi. Gândim echilibrat, suntem conştienţi că ne va fi greu anul viitor. Toate echipele fac în iarnă achiziţii, faza play-off-ului e grea. Important este că noi avem soluţii mai multe, dar avem şi trei jucători accidentaţi. Deac a marcat un gol frumos, dar toată echipa a jucat foarte bine. Steaua putea egala la 0-1. A fost un joc mare cu Steaua, de mult timp nici CFR, nici Steaua nu au câştigat, au fost multe egaluri, a fost tensiune mare înainte de meci", a declarat Conceicao, la Telekom Sport. 

Întrebat dacă aceste rezultate îi oferă linişte, portughezul a răpuns: "Eu tot timpul sunt pregătit să plec acasă. Nu ştiu, se poate întâmpla orice în fotbal, iar eu sunt pregătit să plec."

CFR Cluj a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională din Bucureşti, cu scorul de 2-0 (1-0), pe FCSB, în ultimul meci al etapei a XXI-a a Ligii I şi ultimul din 2018. Au marcat Deac '29 şi Ioniţă '90+6 (p). Trei jucători, doi de la FCSB şi unul de la CFR Cluj, au fost eliminaţi.

Clujenii termină 2018 pe primul loc în clasament, cu un avans de şase puncte faţă de rivala FCSB.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.