Comisia de Disciplină din cadrul FRF, întrunită miercuri, a decis amânarea pentru 4 octombrie a cazului eliminării lui Valentin Ţicu la meciul Petrolul – Hermannstadt, informează LPF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Valentin Ţicu, de la Petrolul Ploieşti l-a faultat grav pe Dragoş Iancu (Hermannstadt), la un meci din etapa a X-a a Superligii. Iancu a fost operat pentru o fractură deschisă de peroneu şi va fi indisponibil 3-4 luni.

Deciziile de miercuri ale comisiei:

AS FC Universitatea Cluj vs. Universitatea Craiova - Eliminare Ivan Virgil Andrei (Universitatea Craiova) - În temeiul art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul  cu suspendare pentru un meci şi penalitate sportivă de 740 lei.

SC Dinamo 1948 vs. FCV Farul Constanţa - Eliminare Kiki Enagnon David (FCV Farul) - În temeiul art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul  cu suspendare pentru un meci şi penalitate sportivă de 740 lei.

AFC Botoşani vs. AFC UTA Arad - Eliminare Carp Cătălin (AFC UTA Arad) - În temeiul art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a şi 63.2.5 din RD, se sancţionează jucătorul  cu suspendare pentru trei meciuri şi penalitate sportivă de 4.000 lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.